מצרכים: יוגורט, מלח, שקית בד – אפשר להשתמש בציפית לכרית, תבלינים לפי הטעם: זעתר, פפריקה, שמן זית, צנוברים ושום
זמן הכנה: שמונה שעות
בישול בשטח: עם רדת הערב לערבב את היוגורט עם התבלינים ולשפוך את כל התערובת לתוך שקית בד. לתלות את שקית הבד במקום גבוה כדי שהנוזלים יטפטפו החוצה וכדי שהחחיות בשטח לא יטרפו לכם את כל הלבנה. בבוקר, לאחר כשמונה שעות לפחות פשוט מוציאים, מוסיפים תבלינים נוספים ואוכלים
סיכונים:
חיות בר שאוכלות לכם את כל הגבינה
לקשור טוב את שקית הבד כדי שלא תקרע ותיפול
טיפים:
לתבל בשמן זית וזעתר
להכין בבוקר גם פיתות חמות