בסדנת בישול בטבע נלמד אתכם איך לבשל על מדורה אוכל איכותי, טעים ומגרה. עברו הימים שבהם אפיית פיתות על סאג' וצליית תפוחי אדמה במדורה נקראו בישולי שדה.
אנחנו מציעים לכם מתכונים מיוחדים שיהפכו את חוויית הבישול למיוחדת, טעימה ואפילו מפנקת!
מתחלקים לקבוצות , כל קבוצה מבשלת בסגנון מטבח שונה מכל העולם:
דרום אמריקאי, מזרח תיכוני, אירופאי, סיני, אמריקאי, יווני ועוד…
פעילות מגבשת וייחודית המעבירה חוויה כיפית ומהנה בכל מקום אפשרי – בשטח, בים, ביער ועוד…
כל קבוצה מקבלת תפריט עם שלוש מנות:
סלט, מנה עיקרית ומאפה המייחד את המדינה אותה קיבלו וכך בסוף הפעילות נוצרת חגיגת טעמים משותפת.